Ayanter Windows & Doors are in portofoliu o gama de usi de interior speciale potrivite pentru crearea unui spatiu modern, minimalist, clasic, contemporan sau industrial, oferind in acelasi timp functionalitate , accesibilitate, spatii practice si calitate superioara. Rolul usilor de interior nu se limiteaza doar la aspectul functional al acestora, aspectul estetic fiind extrem de important: usile pot schimba complet design-ul incaperilor, contribuind la crearea unei mediu placut si primitor.

Compania Ayanter va pune la dispozitie numeroase modele de usi de interior speciale, cu diferite caracteristici la nivel tehnic si estetic:

  • Colectia Syntesis Line Battente

Aceasta colectie este solutia care permite instalarea unei usi in balamale la fata peretelui fara tocuri si pervazuri. Usile pot fi vopsite unitar ca si peretii, astfel incat sa se ascunda in suprafata plana a peretelui. Iar ca si alternativa, usile pot avea finisaje sau decoratiuni diverse.

  • Colectia Syntetis Line

Aceasta colectie ofera sistemul care permite culisarea unui singur panou de usa, fara finisaje externe. O solutie moderna, perfecta in ambientele minimaliste si amenajarilor exclusiviste. Lipsa finisajelor externe favorizeaza perfect integrarea suprafetei culisante, punand tehnica si designul sub semnul contemporanitatii.

  • Colectia Unico

Acest sistem permite glisarea unui panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta. Usile din aceasta colectie sunt ideale in spatile mici, unde se recupereaza spatiul util, iar ambientul devine mai functional, comod si practic.

  • Colectia Telescopica

Eclisse Telescopica incorporeaza in acelasi compartiment doua usi paralele si telescopice (care gliseaza in aceeasi directie). In armonie cu tendintele moderne, acest model oferta continuitate spatiului, creand ambiente ample, luminoase si unice.

  • Colectia Estensione

Eclisse Estensione este sistemul care permite glisarea a doua usi simetrice (in oglinda). Ideal pentru unirea sau separarea a doua ambiente distincte cu un simplu gest. Aceasta colectie transforma casa intr-un spatiu intim, dar generos, oferind continuitate ambientala si confort cotidian ridicat.

Publicare Advertoriale Arhitectura si Design