Xerox a anunțat lansarea de noi produse și software cu scopul de a îmbunătăți productivitatea pentru un număr tot mai mare de angajați care își desfășoară activitatea în sistem hibrid.

Soluțiile Xerox se integrează perfect în infrastructura existentă a companiei, oferind clienților de pretutindeni o gamă largă de instrumente flexibile de colaborare și productivitate.

„Xerox se concentrează în permanență pe furnizarea de soluții de afaceri pentru o forță de muncă aflată în continuăschimbare. Locul și modul în care ne desfășurămactivitatea nu ar trebui să ne afecteze eficiența", a declarat Tracey Koziol, vicepreședinte senior, Global OfferingSolutions la Xerox. „Suntem încântați să ne extindem gama de tehnologii hardware și software pentru a maximiza productivitatea pentru forța de muncă din prezent, care își desfășoară activitatea în sistem hibrid, indiferent dacă lucrează de la birou, de acasă sau în deplasare."
La birou

Imprimantele multifuncționale (MFP) din seriile Xerox® VersaLink® C7100 și Xerox® VersaLink B7100 sunt cele mai noi produse dotate cu tehnologia ConnectKey®. Seria este concepută pentru a ține pasul cu nevoile în continuă schimbare ale echipelor performante și pot automatiza cu ușurință sarcinile dificile. Aceste produse noi din seria VersaLink dispun de o nouă funcție de scanare a documentelor într-o singură trecere, care transformă documentele tipărite în fișiere digitale. Gestionarea fișierelor se face prin acces direct la cel mai mare portofoliu de aplicații dedicate îmbunătățirii productivității, disponibile în Galeria de aplicații Xerox. Sistemul complet de securitate, inclusiv tehnologia McAfee® whitelisting, monitorizează, detectează și blochează constant amenințările în timp real, menținând datele și documentele în siguranță. Seria Xerox VersaLink C7100 și B7100 este certificată EPEAT Gold, respectând cele mai exigente standarde de sustenabilitate.

Acasă

Completând portofoliul Xerox dedicat uzului personal șigrupurilor mici de lucru, echipamentele multifuncționale (MFP) Xerox C315, Xerox B305 și Xerox B315, sunt ideale pentru grupurile mici de lucru, dar cu activitate intensă, pentru birourile de acasă și pentru spațiile înguste. Silențioase, compacte, mobile și ușor de utilizat, acestea se conectează la platforma Xerox Workflow Central®, îmbunătățind productivitatea cu ajutorul colecției de instrumente de automatizare și digitalizare a fluxurilor de lucru. Printre caracteristicile de bază se numără Wi-Fi și Wi-Fi Direct, imprimare mobilă cu Apple AirPrint și MopriaPrint Service și configurare facilă cu software-ul Xerox Smart Start. Toate cele trei multifuncționale sunt certificate EPEAT, îndeplinind criteriile de sustenabilitate necesare,de la proiectare, producție și utilizare a energiei, și sunt înscrise în programul Green World Alliance® de la Xerox, asigurând reciclarea fără probleme a cartușelor de toner.

În deplasare

Xerox Workplace Kiosk® este un sistem ce conferă acces la documente tipărite și procesarea facilă a acestora, în timp ce sunteți în mișcare. Comercianții care găzduiesc acest chioșc – în locații precum hoteluri, cafenele și biblioteci – oferă clienților capacități de imprimare/copiere/scanare/fax prin conectivitate mobilă, fără atingere și metode de plată digitală familiare. Noile servicii contribuie la creșterea traficului în magazine, adăugând fluxuri suplimentare de venituri pentru comercianți, în timp ce satisfacția clienților este sporită prin maximizarea productivității acestora în timpul deplasării.

Oriunde

Indiferent de locație, angajații se concentrează să fie productivi oriunde s-ar afla. Platforma de gestionare a conținutului bazată pe cloud Xerox DocuShare® Gopermite echipelor să automatizeze modul de organizare, partajare, colaborare și copiere de rezervă a conținutului esențial pentru afaceri.

Disponibilitate:

• Seriile Xerox VersaLink C7100 și B7100 sunt disponibile în toate regiunile.
• Xerox C315 este disponibil în EMEA și va fi disponibil în America începând cu aprilie 2022.
• Xerox B305 și Xerox B315 sunt disponibile în toate regiunile
• Disponibilitatea Xerox Workplace Kiosk va fi extinsă în toate regiunile pe parcursul anului 2022.
• DocuShare Go este acum disponibil în Statele Unite, Canada și Europa de Vest.

Despre Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX)

Timp de peste 100 de ani, Xerox a redefinit continuu experiența la locul de muncă. Valorificând poziția de lider în domeniul tehnologiei de imprimare la birou și de producție, ne-am extins în domeniul software-ului și al serviciilor pentru a stimula forța de muncă de astăzi. De la birouri la medii industriale, soluțiile noastre de afaceri diferențiate și serviciile noastre financiare sunt concepute pentru a face ca fiecare zi de lucru să fie mai bună pentru clienți – indiferent unde își desfășoară aceștia activitatea. În prezent, oamenii de știință și inginerii Xerox continuă moștenirea noastră de inovare cu tehnologii disruptive în domeniul transformării digitale, realității augmentate, automatizării robotizate a proceselor, producției aditive, Internetului Lucrurilor (IoT) în industrie și tehnologiilor ecologice. Aflați mai multe la xerox.com.

Comunicat de presa Industrie