Unul dintre cele mai importante locuri din casele noastre este bucataria. Este inima casei si locul unde ne petrecem mult timp, cu dorinta de a crea mancare delicioasa, pe gustul familiei si prietenilor. Mai mult decat un simplu loc pentru a ne pregati mancarea, este si locul in care socializam si ne conectam. Avem nevoie de o bucatarie functionala si practica, iar Thermomix TM6 ne ofera aceste necesitati si chiar mai mult.

Este important ca bucataria sa fie curata si organizata, iar obiectele inutile asezate pe blaturile de bucatarie creaza efectul de aglomerare si ingustare.

De asemenea, utilizarea spatiului de depozitare este o modalitate excelenta de a gasi rapid toate vasele de gatit.

Cel mai bun loc pentru asezarea aparatului de gatit Thermomix este pe o suprafata solida, iar acesta se poate pune perfect pe mijlocul blatului de bucatarie, deoarece este usor de accesatsi cantarul aparatului o sa functioneze corect.

Asigurati-va ca nu exista dulapuri deasupra acestuia, permitand astfel aburului sa treaca liber in timpul procesului de gatit. Pe langa Thermomix, sa aveti mereu la indemana o sticluta de ulei de masline, condimente de baza, precum sarea si hartie de bucatarie. Astfel bucataria voastra e atractiva atat pentru dumneavoastra cat si pentru orice membru al familiei care o foloseste.

Pentru conceptul open space, este o modalitate minunata de a utiliza spatiul, deoarece aspectul va facilita o experienta placuta de gatit, care poate fi impartasita cu prietenii si familia.

Pentru curatare se recomanda un litru de apa in bolul de mixare, o picatura de detergent de vase, setarea functiei inteligente de presalare timp de cateva minute care, este suficienta sa se indeparteze toate resturile. Se clateste cu apa si se lasa la uscat. O metoda atat de simpla si eficienta.

Pentru o murdarie mai profunda, se pot adauga cojile unui ou, iar cand aparatul este pornit la viteza maxima, cutitul va macina si rezidurile se vor curata cu succes.

Toate accesoriile Thermomix se pot spala in masina de spalat vase.

Depozitarea accesoriilor Thermomix se poate face in spatii uscate, ferite de razele soarelui si fara a se aseza greutate peste ele. Un sertar special ar fi cea mai buna solutie, in care pot incapea si vasul Varoma plus celelalte accesorii.

Pentru mai multe idei de depozitare, precum si retete, te invitam sa ne contactezi.

Iti vom raspunde cat mai rapid si cat mai concis.

Sunteti gata sa faceti parte din clubul Thermomix Romania si sa va dotati bucataria cu aparatul de gatit multifunctional Thermomix TM6? Ati ajuns in locul potrivit. Daca sunteti interesati sa vedeti TM6 in actiune, rezervati acum un demo gratuit! In cazul in care ati vazut sau ati testat deja acest aparat de gatit, puteti achizitiona un TM6 cu ajutorul consultantilor nostri. Abia asteptam sa vedem Thermomix TM6 in bucataria visurilor voastre.

Viata cu Thermomix este mult mai simpla, timpul devine prietenul nostru, iar cinele cu familia devin incantatoare.

De asemenea, aveti posibilitatea sa economisiti spatiu in bucatarie renuntand la multe gadgeturi de bucatarie, deoarece Thermomix va ajuta sa taiati, sa incalziti, sa cantariti, sa amestecati si va ofera multe alte functii intr-un singur aparat de gatit.

  • Image Upload: Thermomix

Publicare Advertoriale Monden Lifestyke